Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Projekt z operačního programu Zaměstnanost s názvem: „Zvyšování úrovně připravenosti vězeňského personálu na nové výzvy v národním i evropském kontextu“ oslavil významné jubileum, které nelze nechat bez povšimnutí.

https://www.vscr.cz/media/organizacni-jednotky/generalni-reditelstvi/odbor-investic/eu-fondy/eu-fondy-zam.jpg

 

 

 

 

V pondělí 17. října jsme přivítali 1000. účastníka vzdělávacích kurzů z uvedeného projektu. Stalo se tak na kurzu Zvládání krizových situací, zvládání agresivity pro osoby v přímém kontaktu s vězněnými. Tím jubilejním účastníkem, a na konci kurzu předpokládáme i úspěšným absolventem, je pan Bronislav König z Věznice Bělušice.

Celý projekt, který celkem zahrnoval 18 kurzů s různorodou tematikou, končí v červnu 2023 a u připravených kurzů očekáváme účast ještě kolem 400 dalších posluchačů.

Všechny kurzy mají zatím výborný ohlas, nejlepším důkazem jsou hodnocení účastníků a zájem o účast, který převyšuje kapacitu připravovaných akcí. Věříme, že zbývající absolventi projektu si z AVS ve Stráži pod Ralskem, kde se koná většina kurzů, odvezou stejně dobré zážitky jako jejich teď už 1011 předchůdců.

 

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X