Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 18. března (VS ČR) - Zástupci obou pražských vazebních věznic, pankrácké a ruzyňské, a z Věznice Vinařice představili na pracovním veletrhu Career Expo Praha 2024 v O2 Universum zájemcům, co obnáší práce ve vězeňské službě a co je zapotřebí k přijetí do služebního a pracovního procesu. Veletrh pracovních nabídek se uskutečnil ve dnech 13. až 14. března 2024.

Hlavním záměrem projektu byla možnost se osobně setkat s uchazeči o pracovní nabídky a dát jim příležitost seznámit se s fungováním firem, které se účastní tohoto pracovního veletrhu. Vězeňská služba ČR se tak stala součástí největšího všeobecného pracovního veletrhu v České republice. 

Cílem účasti na tomto pracovním veletrhu, bylo oslovit co největší cílovou skupinu uchazečů o pracovní nabídky. Akce tak byla využita jako náborová kampaň pro vybrané věznice. Zástupci věznic zodpověděli za dva dny veletrhu velké množství dotazů, týkajících se každodenního života ve vězení, práce s odsouzenými, informovali o podmínkách přijímacího řízení, předvedli uniformy, výstroj a část nepovolených předmětů, zabavených vězňům. O stánek VS ČR byl po oba dny konání veletrhu velký zájem

Sdílet článek

Facebook
Platforma X