Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 29. ledna (VS ČR) - Vězeňská služba ČR se letos poprvé představila na dobročinné akci Sparta vzdává hold, kterou HC Sparta Praha oceňuje složky integrovaného záchranného systému. Nedělní dobročinné utkání mezi HC Sparta Praha a HC Oceláři Třinec v O2 aréna navštívilo přes 15 tisíc diváků. Kolegové z obou pražských věznic na akci představili práci a poslání sboru a zájemcům nabídli i příležitost posílit řady sboru.

Návštěvníci si u stánku vězeňské služby mohli prohlédnout uniformy příslušníků i zásahové jednotky, donucovací prostředky používané ve věznicích, ale také zakázané předměty zabavené vězněným osobám. Zájemcům o práci ve vězeňské službě byli k dispozici nejen veškeré potřebné informace, ale také náboroví specialisté.

Hokejová Sparta oceňuje hasiče, vojáky, policisty a záchranáře už 15 let. Za tu dobu dokázala pro dobročinné složky Integrovaného záchranného systému a Armády ČR vybrat téměř 7 milionů korun. Cílem letošního ročníku, určeného především záchranářům a operátorům tísňové linky bylo vybrat co nejvyšší částku pro dobročinné nadace, ale zejména připomenout základy první pomoci.

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X