Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 26. května (VS ČR) - Vězeňská služba se účastní mezinárodního veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDET, ISET, PYROS, který letos slaví 30 let od svého prvního ročníku. Veletrh je významnou přehlídkou obranných a bezpečnostních technologií ve střední Evropě se silnou mezinárodní účastí vystavovatelů a odborných návštěvníků. Vězeňská služba ČR se na veletrhu představuje statickou prezentací a třemi dynamickými ukázkami.

Stánek a vozový park vozidel s typickými fialovými pruhy rozhodně návštěvníci určitě neminou. Vězeňská služba zde mimo jiné představila eskortní autobus, který v návštěvnících stále budí respekt i zvědavost. Součástí statické expozice jsou také tradičně nepovolené předměty zabavené vězňům a donucovací prostředky, které používají příslušníci vězeňské služby. Součástí statické expozice byl i personální stánek s náborovými informacemi a expozice s výrobky Střediska hospodářské činnosti,  

Veletrhy na Brněnském výstavišti potrvají do soboty 27. května 2023, kdy se bude konat Den bezpečnosti pro širokou veřejnost.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X