Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 26. března (VS ČR) - Připojte se 2. dubna od 14:00 k velikonočnímu speciálu Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR prostřednictvím YouTube kanálu či profilu na Facebooku (https://www.facebook.com/natodays/, Link na udalost: https://fb.me/e/4hO0IL5Qx)

Působení Vězeňské služby ČR na Dnech NATO v Ostravě, kde se náš bezpečnostní sbor již tradičně a úspěšně prezentuje, bude také tématem rozhovoru s brig. gen. Jiřím Ruprechtem, který je koordinátorem dynamických a statických ukázek Vězeňské služby ČR na této významné mezinárodní akci.

Čekají Vás další zajímaví hosté, pohled pod pokličku náročné organizace, exkluzivní zdravice dlouhodobých partnerů a účastníků, také se dozvíte proč se Vězeňská služba ČR akce účastní, jaký byl vývoj naší prezentace za posledních deset let a co nového chystáme. Velikonoční speciál rovněž přinese podrobnosti k letošnímu dvacátému jubilejnímu ročníku, který se koná 18. - 19. září 2021.

Fotografie: natáčecí den rozhovorů a komentářů Vězeňské služby ČR a Celní správy, zleva: koordinátor Dnů NATO za VS ČR brig. gen. Jiří Ruprecht, ředitel VV Olomouc, genmjr. Milan Poulíček, generální ředitel celní správy a Zbyněk Pavlačík, předseda sdružení Jagello 2000, z. s., pořádající Dny NATO & Dny Vzdušných sil AČR v Ostravě.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X