Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PRAHA 6. března (VS ČR) - Plaketu Vězeňské služby ČR I. stupně za mimořádné a dlouholeté zásluhy při rozvoji humanizace a demokratizace českého vězeňství, zejména pak vězeňské psychologie předal dnes generální ředitel VS ČR, Simon Michailidis psycholožce z Věznice Mírov Anně Braunerové.

PhDr. Anna Braunerová působí jako psycholožka u VS ČR od 1. února 1997, kde se mj. zasloužila o koncepci specializovaného oddílu ve specifických podmínkách Věznice Mírov, pracovala na oddělení výkonu vazby a trestu, posuzovala osobnostní způsobilost nových uchazečů a své zkušenosti léta předávala s profesní hrdostí a etickými zásadami také novým kolegům. 

Součástí přijetí a předání plakety I. stupně bylo také poděkování za svou obětavou a vytrvalou práci u Vězeňské služby ČR v souvislosti s plánovaným odchodem do důchodu. „Práce mě vždy bavila. Měla jsem pocit, že má smysl pracovat s odsouzenými, kteří chtějí něco zásadního ve svém životě změnit, a řadě z nich se to i podařilo. Pomalu se už těším na další etapu svého života – důchod. Hodlám se věnovat rodině, cestovat, číst převážně optimistickou literaturu a spontánně prožívat vše, co přinese každý nový den,“ uvedla Anna Braunerová.    

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X