Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Aktivity pro odsouzené ve Věznici Znojmo konané po dobu svátečních dnů konce roku 2017 a začátku roku 2018 

V době vánočních svátků dne 25. 12. 2017 pořádalo oddělení výkonu vazby a trestu turnaj v šipkách, kterého se účastnilo ze všech oddílů výkonu trestu celkem 14 odsouzených. Vychovatel oddělení výkonu vazby a trestu Bc. Věrný dohlížel na průběh a regulérnost celého turnaje, který trval celkem 6,5 hodiny. Na závěr turnaj vyhodnotil a slavnostně předal diplomy vítězům.

Ve sváteční den Nového roku 2018 pořádalo oddělení výkonu vazby a trestu „Novoroční vědomostní kvíz“, ve kterém si nad otázkami sestavenými speciálním pedagogem Mgr. Fráňou poměřili své znalosti přihlášení odsouzení ze všech jednotlivých oddílů výkonu trestu. Samotný test obsahoval 50 otázek se zaměřením na různé oblasti celospolečenského dění, například sport, filmová tvorba, historie, významné osobnosti a podobně. Novoročního kvízu se zúčastnilo celkem 20 odsouzených. Samotná realizace kvízu byla rozdělena do dvou částí. V první části účastníci individuálně soutěžili v písemném testu a v části druhé pak Mgr. Fráňa slavnostně vyhlásil výsledky.

Realizace těchto soutěží v rámci vzdělávacích a zájmových aktivit pro odsouzené přispěla k rozšíření jejich znalostí a vědomostí a také i k plnohodnotnému vyplnění volného času v době vánočních a novoročních svátků.

speciální pedagog Mgr. Tomáš Fráňa a vychovatel Bc. Bohumír Věrný

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X