Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 23. listopadu (VS ČR) – V rámci obsáhlého vzdělávacího bloku Komunikace s vězněnými cizinci se v Akademii VS ČR ve dnech 3. a 4. listopadu uskutečnil první plánovaný workshop.

Jak správně postupovat při příjmu cizinců do věznic je téma, kterým se zabývalo 12 účastníků z osmi organizačních jednotek. Zastoupeny byly různé profese, což umožňuje cennou výměnu zkušeností z této oblasti. Moderátorka workshopu Šárka Černá, metodička odboru výkonu vazby a trestu generálního ředitelství Vězeňské služby, spolu s Blankou Královou, učitelkou odborných předmětů Akademie VS ČR, pracovaly se zkušenostmi a znalostmi účastníků, kteří tak napomohli ke shromáždění výstupů využitelných pro vězeňskou praxi. 

Kurz je součástí projektu schváleného v rámci Operačního programu Zaměstnanost s názvem „Zvyšování úrovně připravenosti vězeňského personálu na nové výzvy v národním i evropském kontextu“ a bude pokračovat i v roce 2022.

Nejen o bloku kurzů Komunikace s vězněnými cizinci, ale i o dalších vzdělávacích akcích naleznete bližší informace na http://webportal.vez-slu.justice.cz/vs/pafeu/Vzdelavaci_projekt/Forms/AllItems.aspx.

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X