Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 22. června (VS ČR) – 20. června pokračoval druhým setkáním projekt STOPPER, který je organizován Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR a zaměřen na oblast prevence a eliminace násilí na pracovišti.

Za Akademii je v projektu zapojen první zástupce ředitele a tři učitelé odborných předmětů. Cyklus školení zahájili formou e-learningu koncem roku 2021, první setkání se uskutečnilo v březnu. Další prezenční i e-learningová školení budou následovat. Z účastníků se v květnu 2023 stanou tzv. peer pracovníci, kteří budou schopni řešit různé patologické jevy na pracovišti a současně školit své kolegy v této oblasti.

Akademie poskytla prostory pro celý cyklus školení, jehož se kromě personálu Akademie účastní také vybraní pracovníci Magistrátu města Liberce a Městského úřadu Mnichovo Hradiště.

Projekt Systém trvalé ochrany a prevence pro eliminaci rizik násilí na pracovišti realizuje Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR pro třicítku organizací státní správy České republiky. Je financován z ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR. Registrační číslo projektu: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_025/0016938.

http://stopper.cz/

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X