Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 29. listopadu (VS ČR) – Ve dnech 22. až 26. listopadu mělo pouhých sedm příslušníků a občanských zaměstnanců věznic jedinečnou příležitost zúčastnit se kurzu Nábor a přijímání zaměstnanců, adaptační proces prezenčně.

Organizace tohoto kurzu podléhala přísným covidovým opatřením. Mohli se jej zúčastnit pouze plně očkovaní zaměstnanci nebo ti, kteří prodělali Covid-19. Restrikce se však překvapivě odrazily na průběhu kurzu mimořádně pozitivně. Vznikl větší prostor pro diskuse a pro sdílení informací mezi účastníky reprezentujícími různá oddělení věznic.

Kurz Nábor a přijímání zaměstnanců, adaptační proces absolvovalo ve třech jeho bězích celkem 49 zaměstnanců, převážně personalistů z většiny českých věznic.

Kurz je součástí projektu schváleného v rámci Operačního programu Zaměstnanost s názvem „Zvyšování úrovně připravenosti vězeňského personálu na nové výzvy v národním i evropském kontextu“. O dalších vzdělávacích akcích naleznete bližší informace na http://webportal.vez-slu.justice.cz/vs/pafeu/Vzdelavaci_projekt/Forms/AllItems.aspx.

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X