Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 7. října (VS ČR) – Již podruhé se v Akademii VS ČR konal kurz Manažerské dovednosti pro střední a základní management. Ve dnech 4. – 8. října se na dvacet účastníků věnovalo dovednostem nezbytným pro každého vedoucího.

Lektor Petr Bohuslav od externí vzdělávací společnosti Everesta, s.r.o. se zaměřil na plánování času, styly vedení, práci s různými komunikačními typy, efektivní vedení porad či stanovení priorit. Nezůstalo jen u předem daného obsahu kurzu. Ten se operativně přizpůsoboval i souvisejícím tématům podle přání účastníků. Teoretickou část kurzu doplnily modelové situace a praktický trénink konkrétních vybraných dovedností.

Do konce roku jsou plánovány ještě dva běhy tohoto kurzu. Jsou však již plně obsazené, což svědčí o jejich atraktivnosti.

Kurz je součástí projektu schváleného v rámci Operačního programu Zaměstnanost s názvem „Zvyšování úrovně připravenosti vězeňského personálu na nové výzvy v národním i evropském kontextu“ a bude pokračovat i v roce 2022.

Nejen o kurzu Manažerské dovednosti, ale i o dalších vzdělávacích akcích naleznete bližší informace na http://webportal.vez-slu.justice.cz/vs/pafeu/Vzdelavaci_projekt/Forms/AllItems.aspx.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X