Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 22. listopadu (VS ČR) – Prvních sedmnáct účastníků absolvovalo ve dnech 18. - 22. října kurz Hodnocení a motivace zaměstnanců prezenčně, tedy v prostorách Akademie VS ČR. Předtím byl tento kurz organizován třikrát online prostřednictvím Skype pro firmy. Poslední běh je naplánovaný na druhý listopadový týden. Cílovou skupinou jsou vedoucí pracovníci z různých úrovní řízení i rozdílného funkčního zařazení.

Nyní je již možné srovnávat výsledky. Je zřejmé, že sebelíp připravené online prostředí nemůže být nikdy plnohodnotnou náhradou za možnost osobního setkání a výměnu zkušeností. Bonusem říjnového prezenčního kurzu bylo krásné počasí, které umožnilo i částečnou výuku v altánu u budovy školy.

Kurz je součástí projektu schváleného v rámci Operačního programu Zaměstnanost s názvem „Zvyšování úrovně připravenosti vězeňského personálu na nové výzvy v národním i evropském kontextu“.

Bližší informace nejen o kurzu Hodnocení a motivace zaměstnanců, ale i o dalších vzdělávacích akcích naleznete na http://webportal.vez-slu.justice.cz/vs/pafeu/Vzdelavaci_projekt/Forms/AllItems.aspx.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X