Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

ZNOJMO 20. září (VS CR) - Zaměstnanci Věznice Znojmo se úspěšně zúčastnili 6 ročníku běžeckého závodu „YELLOW RIBBON RUN – Běh se žlutou stužkou“.

7. září 2021 se uskutečnil již 6 ročník běžeckého závodu „YELLOW RIBBON RUN – Běh se žlutou stužkou“. Tento mezinárodní projekt má za cíl lepší integraci lidí s trestní minulostí. Pravidelně se ho účastní jak zaměstnanci věznic z celé republiky, tak zástupci z druhé strany mříží. Letos proběhl hlavní závod v Aktivním lesoparku Řepy v Praze. Zapsáno bylo 85 štafet a Věznice Znojmo vyslala závodníky ve dvou štafetách. Štafeta ve složení Pavel Michalovič, Martin Náplava, Jiří Ratkovský a Petr Čermák doběhla na krásném 31 místě a štafeta se závodníky Bedřich Čermák, Michal Samaš, Lukáš Hrazdílek a Karel Fiala tento závod letos vyhrála. 

Zájem sportovat ukázala ve znojemské věznici velká část zaměstnanců již při virtuálních sportovních výzvách, kterými se chtěli rozhýbat během dlouhé doby uzavřených sportovišť. Vynikajícím umístěním v celorepublikovém závodě „znojemáci“ dokázali, že chuť sportovat se dokáže dotáhnout až do vítězství. 

 

luk      

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.