Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Všehrdy, 12. prosince (VS ČR) U příležitosti Dne českého vězeňství předalo vedení Věznice Všehrdy v pátek 10. prosince 2021 vybraným příslušníkům a občanským zaměstnancům věznice a dále pak příslušníkům spolupracujících ozbrojených sborů resortní vyznamenání.

Den českého vězeňství je vyvrcholením celoroční práce příslušníků a občanských zaměstnanců Vězeňské služby České republiky. U příležitosti tohoto významného dne se v českých věznicích a vazebních věznicích konají shromáždění k připomenutí historických tradic a dosažených výsledků v českém vězeňství.

Letošní rok je bohužel opět poznamenaný nepříjemnými opatřeními v souvislosti s nemocí Covid - 19 v České republice, proto se slavnostní shromáždění nemohou konat. O to více je pro vedení věznice důležité poděkovat příslušníkům a zaměstnancům věznice za odvedenou práci ve ztížených podmínkách a předat, za dodržení všech bezpečnostních a protiepidemických opatření, ocenění ve formě medailí a plaket.

Generální ředitel Vězeňské služby ČR udělil na návrh ředitele věznice Medaili Vězeňské služby České republiky „Za věrnou službu“ III. stupně osmi příslušníkům a příslušnicím věznice, Plaketu Vězeňské služby II. stupně šesti občanským zaměstnancům věznice a Plaketu Vězeňské služby I. stupně psychologovi oddělení výkonu trestu Věznice Všehrdy.

Na návrh ředitele věznice dále udělil generální ředitel Vězeňské služby České republiky také Plaketu Vězeňské služby ČR II. stupně Řediteli územního odboru Policie České republiky Chomutov, Zástupci ředitele územního odboru PČR Chomutov, Řediteli územního odboru Hasičského záchranného sboru Chomutov a vedoucí Probační a mediační služby Chomutov za velmi dobrou dlouhodobou spolupráci.

Z důvodu protiepidemických opatření se v letošním roce nekonalo ani tradiční předávání mikulášských balíčků dětem zaměstnanců věznice. O nadílku však děti nepřišly. Balíčky, v počtu 123 ks, připravily zaměstnankyně personálního oddělení a předaly je rodičům.

 brv

Sdílet článek

Facebook
Platforma X