Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 14. října (VS ČR) Dnes se uskutečnil na náměstí Republiky ve městě Havířov již 14. ročník adrenalinového závodu dvojic „Útěk v řetězech.“ Jednalo se o mediálně známou akci, které se každoročně účastní větší množství široké veřejnosti a také mnoho různých firem, které zde prezentují svou činnost.

Věznice Heřmanice představila profesi příslušníka VS ČR prostřednictvím svého pracovního týmů složeného z příslušníků VS ČR a personalistky pro náborovou činnost.

Velký zájem a ohlas u návštěvníků vzbudila statická ukázka výzbrojních a výstrojních součástek příslušníka VS ČR a prohlídka eskortního vozidla Volkswagen Crafter.  Zkušený pracovní tým Věznice Heřmanice ochotně odpovídal na dotazy návštěvníkům ohledně prezentované profese a seznamoval je s možnostmi přijetí do služebního poměru příslušníka VS ČR. 

Prezentace Věznice Heřmanice se setkala s velkým ohlasem. Pro návštěvníky a pro pořadatele této akce, se naše účast za Vězeňskou službu ČR stala velmi atraktivní. 

Hlavním cílem této akce za Vězeňskou službu ČR  bylo oslovit co největší množství lidí našeho regionu i širšího okolí a nabídnout jim pracovní příležitost v podobě perspektivní a stabilní profese příslušníka VS ČR, neboť nabízíme jistotu v nejisté době a dáváme možnost lidem, aby se také oni stali součásti našeho týmu Vězeňské služby ČR.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.