Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Praha 19. prosince 2022 (VS ČR) – I letos jsme žákům končících ročníků na našem Středním odborném učilišti předali vánoční balíčky.

Vězeňská duchovní péče ve spolupráci s nadací ČEZ připravila pro naše žáky přes 200 balíčků s drobným občerstvením jako jsou například oříšky či tyčinky. Předávání se účastní krom našich zaměstnanců i vedoucí představitelé věznice, kaplani či tiskové mluvčí věznic.

V Plzni se akce účastnil ředitel věznice Drahoslav Červinka, zástupce ředitele Martin Černý a kaplan Blažej Pelán. Ve Všehrdech ředitel věznice Miroslav Fous a tisková mluvčí Vladimíra Varmužová. Ve Stráži pod Ralskem kaplan Martin Škoda. Ve Světlé nad Sázavou ředitelka věznice Monika Myšičková a kaplan Aleš Kocián. V Kuřimi ředitel věznice Petr Juřička, pan kaplan Ladislav Kinc. A například v Heřmanicích to byl kaplan věznice Jiří Pavlán.

Předávání je naše poděkování odsouzeným za jejich snahu při rozšiřování jejich vzdělání. Ještě více je motivovat ke studiu a jejich nápravě. Všem přejeme v jejich snažení mnoho úspěchů.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X