Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Pardubice 2. února 2023 (VS ČR) – Školské vzdělávací středisko Pardubice pokračuje v naší Texaské výzvě. Vaří se vybrané pokrmy z texaské kuchařky, která nám byla předána zástupci vězeňské služby Texas.

Servírovalo se obdobné menu jako při první Kuřimské výzvě (Indian fry bread, Chilli con carne, Pecan Pie). Setkání se účastnili krom ředitele Středního odborného učiliště Mgr. Josefa Polcera i kolegové z příbramského a rýnovického školského vzdělávacího střediska.

Podle kladných hodnocení lze konstatovat, že příprava menu s obsluhou, kterou v této výzvě zajišťovali žáci závěrečného ročníku učebního oboru Kuchař – číšník, proběhla úspěšně.Ředitel SOU se kladně vyjádřil i k pedagogickému vedení dopoledního bloku odborného výcviku.Při závěrečné diskusi učitelé Martin Šubrt a Bc. Petr Cyroň zasvětili přítomné do detailů přípravy pokrmů. Slavnostní tabuli připravili žáci pod vedením Ing. Jitky Kopecké.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X