Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Rýnovice 8. září 2023 (VS ČR) - V pátek 1. září 2023 se konal 29. ročník střelecké soutěže Combat Mírov, které se účastnilo také družstvo reprezentující SOU Praha ve složení Z. Kašpar, J. Krpata a P. Kalina.

Combat Mírov je střelecká soutěž pořádaná k rozvoji spolupráce mezi ozbrojenými složkami a sportovními kluby. Soutěž je každoročně první zářijový pátek organizována zdejším střeleckým klubem s dlouhou tradicí a patří již mezi zavedené a vyhlášené akce mezi střelci z celé České republiky. Motivací pro soutěžící jsou nejen hodnotné ceny od mnoha sponzorů, ale zejména příležitost setkat se a porovnat střelecké dovednosti s různými skupinami lidí z ozbrojených složek i z civilního sektoru.

Výsledky soutěže jsou vyhlašovány ve třech kategoriích: jednotlivci v rozdělení na ženy a muže a tříčlenná družstva. V letošní soutěži se utkalo celkem 76 jednotlivců a 23 družstev. Družstvo reprezentující SOU Praha, jehož členové přijeli ze Školského vzdělávacího střediska Rýnovice a Plzeň, se v silné konkurenci umístilo na 16. místě.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X