Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Současný krizový stav má těžký dopad také na pracovníky ve vězeňství. Na tuto situaci zareagovala organizace PRISON SMART EUROPE www.prisonsmart.eu, která ve spolupráci s International Association for Human Values nabídla akademiím evropských vězeňských služeb bezplatný vzdělávací seminář.

Akademie VS ČR této nabídky využila na konci května. Šestihodinový on-line workshop, který proběhl v anglickém jazyce, absolvovala první příslušnice.

„Souhlasím s organizátory, že workshop je mimořádně efektivní. Velmi jej doporučuji zejména těm, kdo pracují v přímém styku s vězněnými osobami.“

Program byl lékařsky testován a jako výsledek slibuje například zlepšení kvality spánku, lepší imunitu, zvýšení energie, snížení napětí, snížení stresu a snížení pocitu vyhoření.

V této chvíli je možné absolvovat kurz individuálně, a to v anglickém, německém nebo ruském jazyce. Další možnosti v současnosti Akademie VS ČR zjišťuje. Bližší informace o tom, jak se do kurzu přihlásit, Vám poskytneme na e-mailu: iprudlova@avs.justice.cz .

 

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X