Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Sérii on-line seminářů angličtiny zahajuje rumunský expert Dan Halchin (viz foto).

Dan Halchin má více než dvacetiletou praxi u vězeňské služby Rumunska Dva roky strávil na zahraničních misích v Kosově a v Libyi. V letech 2015 – 2017 byl na pozici náměstka generálního ředitele a od roku 2017 je ředitelem věznice Arad.

Unikátní seminář nazvaný „Prison Leadership“ bude realizován dne 24. února 2021 v odpoledních hodinách přes skype.

Program semináře:

12:45     Registrace účastníků.

13:00     Přednáška - Poslechové procvičení odborné angličtiny.

13:20     Dotazy účastníků – Část, která umožní účastníkům zopakovat si gramatiku.

14:00     Případová studie – Úkolem účastníků bude porozumět odbornému textu.

14:20     Diskuse – Poslední část semináře bude věnována rozvoji komunikačních dovedností.

14:50     Zpětná vazba, vyhodnocení.

15:00     Závěr.

Seminář je určen zástupcům vyššího a středního managementu věznic, specialistům programů zacházení a dalším příslušníkům a občanským zaměstnancům, kteří mohou poznatky získané v semináři uplatnit ve své praxi. Do interního registračního systému se může přihlásit celkem 12 zájemců, z toho dvě místa jsou rezervována pro zahraniční účastníky.

Minimální požadovaná úroveň angličtiny je mírně pokročilý. Podmínkou pro absolvování semináře je snaha účastníka o aktivní ústní zapojení do diskuse, neboť jedním z hlavních cílů je rozšíření komunikačních jazykových kompetencí pro využití v mezinárodním penitenciárním prostředí.

Bližší informace o tomto on-line vzdělávacím jazykovém programu vám poskytne kpt. Mgr. Iva Prudlová iprudlova@avs.justice.cz , tel: 487 878 584.

Další odkazy:

https://www.vscr.cz/akademie-vs-cr/novinky/uncategorized-cs/on-line-seminare-odborne-anglictiny-se-zahranicnimi-lektory-english-version-below/

https://www.epta.info/news/international-online-english-seminars-organized-by-the-czech-prison-service-academy-2021/

https://halchindan.wordpress.com/curriculum-vitae/

International online English seminar led by a Romanian expert

The Czech Prison Service Academy launches a series of online English seminars. The first expert who is going to give a lecture on „Prison Leadership“ is Dan Halchin.

Commissioner Dan HALCHIN, PhD is a Romanian senior corrections officer with experience acquired in a career span of 20 years. His experience proved useful in peace operations as corrections expert for 6 months in Kosovo and 9 months in Libya. Currently he’s on a United Nations roster as ready to be deployed senior corrections officer – P5 level.

After acting as Deputy Director General of the of the Romanian Prison Service, between 2015-2017, he is currently in charge of the second largest prison in Romania, a maximum security facility with 1600 beds.

The online seminar will be held on Skype for Business platform on 24 February. 

The target group are prison managers, heads of departments, treatment specialists and other prison officers who find the topic useful for their penitentiary practice. The number of participants of the first seminar is limited to 12; out of them, two places have been reserved for Slovak prison professionals. 

The programme is divided into two main parts.

1 - A lecture activating the participants´ listening skills followed by questions to improve their grammar.

2 – A case study serving as reading comprehension followed by a discussion focused on the participants´ improvement of communicative proficiency.

For more information, contact Capt. Iva Prudlová iprudlova@avs.justice.cz.

Links:

https://www.epta.info/news/international-online-english-seminars-organized-by-the-czech-prison-service-academy-2021/

 https://halchindan.wordpress.com/curriculum-vitae/

 

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X