Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

STRÁŽ POD RALSKEM 25. října (VS ČR) – Ve středu 20. října odpoledne se opět setkali čeští vězeňští profesionálové se svými zahraničními kolegy na mezinárodním webináři angličtiny. Lektorem webináře zaměřeném na efektivní prezentace byl Aurimas Nauséda, který pracuje v akademii litevské vězeňské služby jako projektový koordinátor.

Na webinář bylo nutné se předem připravit. Přihlášení účastníci zaslali lektorovi nejen krátký životopis, ale vyplnili také dotazník týkající se jejich zkušeností s prezentacemi na mezinárodním penitenciárním poli. Předem rovněž prostudovali zaslaný materiál a vypracovali power-pointovou prezentaci dle stanovených požadavků.

Celkově projevilo zájem zlepšit si své prezentační dovednosti v angličtině šest českých a deset zahraničních pracovníků věznic. Z různých důvodů, jako problémy s připojením online,  neodkladné pracovní povinnosti, nemoc či dokonce náhlé úmrtí v rodině se webináře nakonec zúčastnilo 11 osob z pěti zemí, a to z Bulharska, České republiky, Estonska, Rumunska, Slovenska a Španělska. Webinář sledoval také lektor příštího webináře Peter Schulte z Dolního Saska.

Sdílet článek

Facebook
Platforma X