Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

V únoru letošního roku začala rekonstrukce prostor ochlazovny sauny včetně bazénu, která probíhala až do května. Zhotovitel akce byl vybrán až ve čtvrtém výběrovém řízení, protože do přechozích řízení se nepřihlásila žádná firma. Bohužel celou akci zasáhlo vyhlášení nouzového stavu a opatření, která samozřejmě byla přijata i ve věznici.

Naštěstí bazén je umístěn v sutérenu v prostorách administrativní budovy, kde je i rehabilitační středisko věznice, mohlo se tedy pokračovat a práce nemusely být přerušeny. Celá akce se však neobešla bez komplikací z důvodu nutnosti přijetí opatření v souladu s nařízeními.

Byl vybourán stavající bazén, včetně starých rozvodů vody, kanalizace, dlažby a obkladů. Jak ukazují fotky, rozdíl mezi původním a novým stavem je na první pohled patrný.

Zrekonstruovaná sauna s ochlazovacím bazénem nyní tvoří  přívětivé relaxační prostory jak pro zaměstnance věznice, tak i pro další příslušníky vězeňské služby, kteří čerpají svůj léčebný preventivní rehabilitaci ve valdické věznici.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.