Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

I když současná doba koronaviru není jednoduchá a ve věznici byla přijata celá řada opatření, i přesto byla realizována plánovaná rekonstrukce návštěvních místností.

Celou akci bylo možné uskutečnit díky tomu, že objekt pro návštěvy slouží jen pro tyto účely a je samostatně stojící. Rekonstrukce probíhala v květnu a začátkem června, kdy firma zrekonstruovala  podlahy, jejichž starý povrch nahradila litou epoxidovou stěrkou. Zároveň byla vyměněna i nevyhovující okna.

Přitom byla rekonstruována i místnost pro konzulární návštěvy, kde byla položena nová podlaha, zrenovován strop a pořízeny nové zařizovací předměty.

Prostory návštěv tak zcela určitě nabídnou přívětivější prostředí pro návštěvy odsouzených. Dá se říci, že všechny prostory jsou nyní důstojné, barevné a zcela jistě vyhovují platným standardům dnešní doby.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Twitter

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.