Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Vážení kolegové, milí přátelé, je to neuvěřitelné, ale opět je tu vánoční čas. Čas bilancování a vzpomínání, co nám osmičkový rok přinesl. Oslavili jsme 100 let samostatné republiky a připomněli si významné osobnosti českého národa. Říká se, že osmičkový rok je vždy rokem velkých změn. Věřím, že pro vás všechny to byly - jak v pracovním, tak osobním životě - změny pozitivní!

Já v roce 2018 završuji své osmileté působení ve Věznici Světlá nad Sázavou. Bylo to osm krásných let, které mě obohatily nejen pracovně, ale i lidsky. Při své práci jsem potkala skvělé kolegy, pracovní partnery, ale i osobní přátele. Osm let práce s odsouzenými ženami mě naučilo vážit si věcí, které většina z nás bere automaticky. Vážit si každého dne, který mohu trávit se svým synem, vážit si rodiny, zdraví a svobody.

Novoročenku pro vás tradičně namalovala jedna z našich odsouzených žen, abychom si připomněli, že je dobré společně utíkat proti předsudkům, a to nejen v projektu Yellow Ribbon, za jehož podporu chci upřímně poděkovat.

Veselé Vánoce a do nového roku přeji hodně zdraví, klidu, pohody, úspěchu a hlavně moře času na naše blízké.

Gabriela Slováková, ředitelka Věznice Světlá nad Sázavou a od 1.1.2019 ředitelka Věznice Kuřim

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X