Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PŘÍBRAM 26. listopadu (VSČR) – V neděli 24. listopadu se uskutečnil ve Sportovní hale Příbram turnaj v malé kopané. Soutěžilo se o „Putovní pohár ředitele věznice“ nazvaný „EMILY CUP“. Tohoto sportovního dne se účastnila velká část zaměstnanců (téměř 40 % z 325, kteří ve věznici pracují). Ti, kteří se rozhodli nastoupit, se rozdělili do 8 družstev, která se utkala systémem každý s každým. Sportovní klání byla houževnatá, avšak férová. Byl vyhlášen nejlepší střelec, brankář a ceny převzaly nejlepší týmy. 

Na zdárném průběhu se podílela i skupina nadšenců, která zajištovala všem účastníkům servis v podobě logistického zajištění akce – občerstvení, informace, rozhodování zápasů, hlasité fandění svým favoritům a také zdravotní péči. 

Velmi si vážíme a děkujeme za podporu – komisi Fondu kulturních a sociálních potřeb, odborové organizaci  při Věznici Příbram a v neposlední řadě vedení věznice, kdy ředitel věznice plk. Petr Červený konstatoval: „Akce se mi velice líbila, hodnotím ji jako zdařilou. Vidím, že i vy jste si tento den užili a proto pevně doufám, že se z takto povedeného dne stane tradice a budeme se v takovém hojném počtu vídat každý rok.“. 

Můžeme tedy přislíbit, že EMILY CUP se pokusíme opět uspořádat. Jméno Emilka pochází z latinského aemilius, což znamená „soutěžící, soupeřící“ a to je nám vlastní. Sportu zdar.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X