Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KYNŠPERK NAD OHŘÍ/Lomnice 8. listopadu (VS ČR) – Vybraní odsouzení v průběhu letošního roku opět pomáhali při údržbě a úklidu v areálu střelnice SPORTOVNĚ STŘELECKÉHO KLUBU POLICIE SOKOLOV v obci Lomnice.

Během roku pomáhali vězni pod dohledem pracovníka věznice v rámci programu zacházení s veškerou údržbou a opravami. Poradili si s generální opravou toalet, renovací stávajících chodníků i výstavbou nových. Natřeli také střelnici pro vzduchovou střelbu včetně střechy, upravovali příjezdové cesty, navozili materiál na navýšené valy a provedli veškeré povrchové a terénní úpravy. Před ukončením střelecké sezóny se věnovali zejména opravě záchytné clony, úpravám terénu dopadliště, kde jsou umístěné terče a úklidovým pracím.

Věznice Kynšperk nad Ohří využívá střelnici dlouhodobě pro ostré školní střelby svých příslušníků a ušetří tak každoročně část nájemného. Odsouzení provádějí práce kvalitně a odpovědně a přináší jim i značnou seberealizaci. Každá dobře odvedená práce je ceněna a vytváří lepší předpoklady pro možnou kázeňskou pochvalu a může být zohledněna při hodnocení odsouzeného v rámci řízení o podmíněné propuštění.

peb

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X