Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Kuřim 7. srpna (VS ČR) Sdružení H-Triatlon ve spolupráci s městem Jiříkov pořádalo v sobotu 26. ročník triatlonového závodu. Toto sdružení, v rámci celé akce, podporuje hendikepované osoby. A proto do šluknovského výběžku putovala v rámci projektu Yellow Ribbon Run vězeňská kapela WSEDĚ s bubeníkem Petrem Čtvrtníčkem.

Triatlon, se těší velké oblibě  a tak i v tomto roce přilákal více než 300 závodníků a ještě více spokojených a nadšených diváků. Organizátoři pro všechny připravili doprovodný program,  v rámci kterého vystoupila naše vězeňská kapela, která všechny přítomné seznámila s projektem Yellow Ribbon Run. Ten má za úkol bořit předsudky a popularizovat opomíjené téma zaměstnávání osob po výkonu trestu prostřednictvím běžeckého sportu. Právě o tomto tématu zpíváme v písničce Žlutá stužka, složenou samotnými vězni, která reflektuje výše zmíněnou problematiku k přítomným posluchačům.

Celá tato sportovní a dobročinná akce se nesla v duchu sportovní soutěživosti, lidského porozumění, sounáležitosti a druhé šance.

MiN

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.