Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

KUŘIM 25. května (VS ČR) – Burza práce přináší bezplatnou možnost zprostředkování nabídek a poptávek pracovních míst, tuto možnost využili kuřimští personalisté a v termínech 17. a 24. května se účastnili burzy práce, kterou pořádá Úřad práce Brno-město a Brno-venkov pro občany hledající zaměstnání.

Kuřimští personalisté intenzivně pracují na doplnění pracovních sil ve věznici, aktuálně lze uchazečům nabídnout vstup do služebního poměru na pozici dozorce, případně strážný se vstupním náborovým příspěvkem 100.000 korun českých.

Pro rozšíření povědomí o nabízených pracovních a služebních pozicích věznice realizuje exkurze a besedy pro studenty závěrečných ročníků středních škol. A právě vlivem těchto besed a osobních příkladů v rodinách, je ve věznici zaměstnána již třetí generace příslušníků na oddělení vězeňské stráže a výkonu trestu.

Dále personalisté oslovují média formou náborových letáků, bannerů v tisku a osobních účastí na pracovních burzách. Občané hledající jistotu v zaměstnání přijďte, volejte, či zhlédněte webové stránky Věznice Kuřim a budou Vám poskytnuty veškeré informace o službě či zaměstnání ve Věznici Kuřim.

 

pak

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.