Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

BŘECLAV 14. října (VS ČR) – Dne 13. 10. 2022 pracovníci společnosti Podané ruce, o.p.s. prezentovali v rámci informativního setkání odsouzeným mužům z objektu Břeclav možnosti vzájemné spolupráce již při výkonu trestu a následně po výstupu z něj.

Pracovníci služby představili možnosti spolupráce ve vězení a po výstupu z vězení. Informace byly určeny zejména pro osoby vracející se po výstupu z výkonu trestu do Jihomoravského, Olomouckého a Zlínského kraje, kteří mají zkušenosti s užíváním jakýchkoliv drog a hledají pomoc. Beseda se uskutečnila až v pozdějších v odpoledních hodinách, a to z důvodu, aby se jí mohli zúčastnit také odsouzení muži, kteří jsou zaměstnáni na externích pracovištích a v tuto dobu měli po pracovní době. V návštěvní místnosti, kde se setkání uskutečnilo, bylo celkem sedmnáct odsouzených mužů.

V závěru besedy představil vedoucí služby pan Ondřej Bílý možnost skupinového programu pro odsouzené. Jde o certifikovaný kurz „Prevence relapsu a příprava odsouzeného na propuštění“ o deseti sezeních.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.