Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 2. června (VS ČR) – Příslušníci oddělení vězeňské stráže se v květnu účastnili letošního ročníku policejního pochodu v Beskydech. Délka trasy byla 21 kilometrů. Oceněni byli certifikátem, pamětní medailí a kolejničkou na slavnostní uniformu.

 

Příslušníci oddělení vězeňské stráže Vazební věznice Ostrava se zúčastnili VIII. ročníku policejního pochodu ČR, který pořádal Sportovní klub Policie Nový Jičín dne 20. května.

Sportovní klub Policie Nový Jičín je organizován pod UNITOP ČR (Unie tělovýchovných organizací Policie ČR). Pochod byl určen pro širokou veřejnost a uskutečnil se v malebné oblasti pohoří Beskyd. FIT trasa byla dlouhá 21 kilometrů a vedla z Trojanovic přes Radhošť, sochu Radegasta, Pustevny, vrchol Tanečnice, kolem restaurace Maralák a zpět do Trojanovic.  

Díky obdobným společným sportovním akcím dochází nejen k posílení fyzické kondice, ale také k posilování a utužování vzájemných vztahů. Za absolvování trasy byli naši hoši v cíli oceněni certifikátem o úspěšném absolvování pochodu, pamětní medailí a kolejničkou, kterou se budou pyšnit na slavnostní uniformě.  

„mak + mab“

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X