Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 3. srpna (VS ČR) – Vazební věznice Ostrava navázala nově spolupráci s Černou loukou s. r. o. v oblasti náboru a pracovních příležitostí.

Personalisté vazební věznice se dnes zúčastnili jednání se zástupci výstaviště Černá louka s. r. o. za účelem navázání spolupráce v oblasti náboru a získávání pracovních příležitostí. Věznicím a vazební věznici v regionu byla nabídnuta možnost prezentace na veletrhu středních škol a pracovních příležitostí Student a Job, který se bude konat 25.-26. listopadu 2022 v Ostravě.

Na veletrhu se bude prezentovat více jak sto středních škol a organizací. Vězeňská služba ČR svou účastí může přispět k prestiži akce a současně nabídnout jak studentům, tak absolventům nebo i běžným uchazečům o zaměstnání novou pracovní příležitost. Student a Job je veletrh určen jak pro žáky základních škol, kteří hledají po ukončení základního vzdělání nejvhodnější možnost dalšího studia, tak pro studenty středních škol, kteří chtějí studiem získat novou kvalifikaci a uplatnění na trhu práce.  

Součástí jednání bylo také vzájemné předání podnětů a případných dalších námětů ke spolupráci.

Na akci jsou již nyní zváni všichni případní zájemci o práci u VS ČR. Aktuálně volná místa a podrobnosti k přijetí do služebního nebo pracovního poměru naleznete zde.

„mak“

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X