Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 25. ledna (VS ČR) – Nabídka pracovní seberealizace pro uchazeče o práci na Úřadu práce v Ostravě

Personalisté vazební věznice na základě dlouhodobé spolupráce s Úřadem práce Ostrava, opětovně prezentovali možnosti uplatnění ve služebním poměru příslušníka bezpečnostního sboru. 

Ve snaze doplnit řady příslušníků Vazební věznice Ostrava proběhla dne 17. ledna 2024 na pobočce Úřadu práce v Ostravě-Vítkovicích přednáška, která byla prioritně zaměřena na nábor a výběr vhodných uchazečů do služebního poměru příslušníků Vazební věznice Ostrava. 

Bc. Petr Dressler představil uchazečům práci ve specifickém prostředí vazební věznice, konkrétní činnosti Vězeňské služby ČR, krátce přiblížil její historii a seznámil se zákonnými podmínkami a požadavky pro přijetí do služebního poměru. Přítomní byli podrobně seznámení s průběhem přijímacího řízení a obsahem služebních činností příslušníků oddělení vězeňské stráže. Dlouhodobou spolupráci s Úřadem práce v Ostravě spatřujeme a sledujeme mimo jiné jako jednu z možností, jak široké veřejnosti přestavit Vězeňskou službu České republiky, ale především možnost nabídnout perspektivní práci s patřičnou sociální jistotou.

„ped“

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X