Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 4. dubna (VS ČR) – Studenti jsou zváni na kariérní festival Ostravské univerzity „Za kariérOU“, na kterém se představíme jako jeden z atraktivních zaměstnavatelů v regionu. Přijďte nahlédnout do nových prostor City Campusu a dozvíte se více o nás i o možnosti pracovního uplatnění ve Vazební věznici Ostrava.

I v letošním roce se Vazební věznice Ostrava stane jedním z partnerů Kariérního festivalu Ostravské univerzity „Za kariérOU“, který se bude konat 5. dubna v prostorech nového City Campusu na Černé louce v Ostravě.

Akce je určená pro studenty, kteří hledají budoucí pracovní uplatnění po ukončení studia. Na jednom místě se představí 67 vystavovatelů ze soukromého sektoru, neziskového sektoru, školství, zdravotnictví i veřejné a státní sféry s nabídkami lukrativních pracovních pozic pro nejširší spektrum absolventů.

Vazební věznici Ostrava budou zastupovat dva personalisté, kteří představí činnost Vězeňské služby ČR a blíže i možnosti pracovního a služebního poměru, netradiční pracovní prostředí s nabídkou jisté práce v nejisté době. Stánek vazební věznice poznáte podle typicky fialové barvy a loga VS ČR – náš roll-up rozhodně nepřehlédnete…

Pro návštěvníky festivalu je připravena řada zajímavých workshopů, přednášek a konzultací. V tento den bude současně City Campus otevřen pro veřejnost formou komentovaných prohlídek.

Pro Ostravskou univerzitu významný den – a my jsme pyšní, že můžeme být jeho součástí.  

Fotografie z akce budou zveřejněny ve fotogalerii

„mak“

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X