Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 10. prosince (VS ČR) – U příležitosti oslav třicátého výročí Vězeňské služby České republiky se ve Vazební věznici Ostrava uskutečnil slavnostní aktiv ředitele se zaměstnanci a společenský večer v kulturním domě Akord.

 

V pátek 8. prosince se uskutečnil ve Vazební věznici Ostrava slavnostní aktiv ředitele se zaměstnanci, který pomyslně uzavřel kapitolu letošního roku a zároveň připomněl letošní třicáté výročí vzniku Vězeňské služby České republiky.

Slavnostní aktiv se stal příležitostí poohlédnout se za uplynulým obdobím, ale také k oslavě společné cesty, kterou jsme ušli od našeho vzniku přesně před třiceti lety. Ředitel vazební věznice poděkoval zaměstnancům za jejich práci a každodenní úsilí s jakým přistupují k náročným pracovním a služebním povinnostem a výzvám, zhodnotil úspěchy, kterých se podařilo společně dosáhnout a nastínil směr, kterým se bude Vazební věznice Ostrava ubírat v následujícím roce.  Na závěr předal ocenění generálního ředitele Vězeňské služby České republiky třinácti dlouholetým zaměstnancům. Uděleny byly Pamětní čestné medaile k 30. výročí VS ČR za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých výsledků ve výkonu práce a služby a za prosazování dobrého jména vězeňské služby a dále Medaile VS ČR za věrnou službu III. stupně a Čestná medaile VS ČR.

Na slavnostní aktiv navázal téhož dne společenský večer pro zaměstnance a jejich rodinné příslušníky v kulturním, společenském a kongresovém centru Akord, který uspořádala Vazební věznice Ostrava ve spolupráci s odoborovou organizací NOS PČR při VV Ostrava. 

Významným prvkem večera bylo propojení zaměstnanců napříč generacemi i rodinami a stal se nejen prostorem pro společné setkání, ale poskytl i prostor pro sdílení firemní kultury a soudržnosti. Byl to okamžik, kdy jsme si připomněli, že nejsme jen kolegové, ale i spřátelená komunita, která má za sebou třicet let vzájemné podpory a rozvoje. Večer, na jehož přípravě, organizaci a programu se podíleli i samotní zaměstnanci, zanechal dojem nezapomenutelné atmosféry, která nás posunula vpřed s optimismem do dalších let.

Společně jsme oslavili minulost a těšíme se na budoucnost, plnou nových výzev, nových úspěchů i nových kolegů.

Fotografie z oslav naleznete ve fotogalerii.

„mak“

Sdílet článek

Facebook
Platforma X