Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 18. listopadu (VS ČR) – Mužská část příslušníků i občanských zaměstnanců z ostravské vazební věznice se připojila k celosvětové kampani MOVEMBER formou dobrovolného vyšetření hladiny PSA v krvi. Odběry krve proběhly přímo na pracovišti a zúčastnilo se jich celkem 62 mužů.

Na podporu interní kampaně pro zaměstnance „Den pro chlapy – ukaž, že jsi chlap, nech si změřit PSA“, zprostředkovalo vedení Vazební věznice Ostrava ve spolupráci s certifikovanou laboratoří AeskuLab k. s. pro mužskou část sboru možnost nechat si vyšetřit hladinu prostatického specifického antigenu v krvi. Odběry krve u všech zájemců byly provedeny přímo na pracovišti, v prostorách zdravotního střediska Vazební věznice Ostrava.

Během pondělí a úterý se nechalo v rámci celosvětové kampaně MOVEMBER dobrovolně vyšetřit celkem 62 mužů. Do této listopadové akce se zapojili příslušníci vězeňské i justiční stráže, příslušníci oddělení výkonu vazby a trestu, oddělení prevence a stížností i muži z řad občanských zaměstnanců správního oddělení, oddělení logistiky i vedení vazební věznice.  

https://www.aeskulab.cz/o-nas/aktuality/1070-v-ramci-listopadove-kampane-movember-jsme-otestovali-i-62-prislusniku-vezenske-sluzby-vazebni-veznice-v-ostrave 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6867112538581020672/?actorCompanyId=3072377 

„mak“

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X