Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 6. prosince (VS ČR) - Vazební Věznice Ostrava ve spolupráci s Odborovou organizací NOS PČR při VV Ostrava uspořádala pro děti zaměstnanců a rodinných příslušníků Mikulášské odpoledne se spoustou zábavy, s čertem i Mikulášem. Nechyběla ani nadílka pro nejmenší.

Vazební věznice Ostrava ve spolupráci s Odborovou organizací NOS PČR při VV Ostrava po delší covidové odmlce měla letos opět tu milou možnost a příležitost uspořádat zábavné Mikulášské odpoledne pro děti zaměstnanců a rodinných příslušníků.  

Zábavné odpoledne se konalo minulou sobotu v kulturním, společenském a kongresovém centru Akord v Ostravě-Zábřehu. Děti si užily malování na obličej, balónkovou šou, krátké divadelní představení i klauna, který pro děti vyráběl meče a zvířátka z nafukovacích balónů. Chybět nesměla spousta zábavy, tanečků, písniček a soutěží.  Na všechny účastníky čekalo pohoštění i malý balíček s cukrovinkami pro děti. Mnozí rodiče využili fotokoutek pro zvěčnění svých nadšených ratolestí.

Nejočekávanějším okamžikem celého odpoledne bylo předávání mikulášské nadílky z rukou samotného Mikuláše a čerta. A protože ty naše děti jsou samozřejmě ty nejhodnější... ????, tak si nadílku převzala téměř stovka nadšených kluků a holčiček.

„mak“

 

Sdílet článek

Facebook
Platforma X