Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 28. července (VS ČR) Významných úspěchů dosáhli kolegové z oddělení vězeňské stráže, kdy v mimoslužebních turnajích obsadili hned dvě prvenství. Jeden působí jako florbalový brankář oddílu Sportovního klubu Policie ČR a druhý se se svým služebním psem Luciusem úspěšně zúčastnili druhého ročníku memoriálu Nelson v Litvínově, který je určen psovodům ozbrojených složek.

Ve svém volném čase se podařilo kolegům z oddělení vězeňské stráže dosáhnout skvělých sportovních výsledků.  

Strážný Filip, jakožto brankář Florbalového oddílu Sportovního klubu Policie ČR se zúčastnil Mistrovství UNITOP České republiky, IX. ročníku turnaje ŘSCP ve florbalu, kdy tým v tomto mistrovství vybojoval mistrovský titul a to mezi 14 týmy z celé České republiky. Dále pak získal tým s Filipem v bráně 1. místo na 14. ročníku florbalového turnaje o Pohár IPA ÚS č. 206 Hranice.

Strážný - psovod Jakub se se svým služebním psem úspěšně zúčastnili II. ročníku závodu o putovní pohár Memoriál Nelson v Litvínově, který je určen psovodům ozbrojených složek. Ve velké konkurenci obsadil Lucius krásné první místo. Součástí závodu byly základní disciplíny poslušnosti a ovladatelnosti psa a pak především disciplíny vycházející z reálných situací použití služebního psa, jako například vyhledání pachatele v terénu, likvidace výtržnosti nebo zákrok v autobuse.

 

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X