Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 8. března (VS ČR) - Desítky zaměstnanců využily možnost nechat si bezplatně vyšetřit znaménka, zkontrolovat zrak a analyzovat své tělo pomocí metody InBody. Den zdraví se Zdravotní pojišťovnou MV ČR se ve Vazební věznici Ostrava uskutečnil během dnešního dne s cílem nabídnout zaměstnancům možnost preventivní péče o své zdraví.

 

Úspěšnému Dni zdraví předcházela prezentace Zdravotní pojišťovny Ministerstva vnitra ČR ve Vazební věznici Ostrava, která zde proběhla již začátkem letošního roku. Představitelé zdravotní pojišťovny seznámili pojištěnce s rozsáhlou nabídkou výhod a benefitů, které mohou čerpat a byli připraveni odpovídat na dotazy zájemců.

Ve spolupráci s uvedenou zdravotní pojišťovnou navázalo vedení Vazební věznice Ostrava na prezentaci pojišťovny a zorganizovalo pro zaměstnance Den zdraví. ZP MV ČR nabídla díky svému mobilnímu týmu možnost podstoupit komplexní vyšetření zaměstnanců přímo na pracovišti. Jednalo se o test zraku, kontrolu znamének a měření parametrů těla pomocí zařízení InBody. Nabízená vyšetření byla k dispozici nejen pojištěncům ZP MV ČR, ale také všem zaměstnancům vazební věznice.

Tato iniciativa rozšířila příležitost k preventivní péči o své zdraví a umožnila včasnou detekci potencionálních zdravotních problémů a komplikací. Akci lze hodnotit jako úspěšnou nejen z důvodu zjištění aktuálního zdravotního stavu, ale také z důvodu poskytnutí doporučení pro další kroky v péči o své zdraví.

„mak“

Sdílet článek

Facebook
Platforma X