Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

OSTRAVA 14. června (VS ČR) - Letošní účast personalistů na Burze práce v Multifunkční aule Gong naskytla možnost nabídnout veřejnosti pracovní uplatnění u Vězeňské služby ČR hned ve třech věznicích v regionu. Vazební věznice Ostrava, Věznice Heřmanice i Věznice Karviná stále přijímají nejen příslušníky do služebního poměru, ale i odborné zaměstnance na civilní pozice.

Personalisté Vazební věznice Ostrava, Věznice Heřmanice a Věznice Karviná dnes společně nabízeli možnost pracovního uplatnění u Vězeňské služby ČR na Burze práce 2023, která se konala v Multifunkční aule Gong v Dolní oblasti Vítkovic. Pořadatelem akce byla Krajská pobočka Úřad práce ČR v Ostravě. Návštěvníkům bylo zdarma nabídnuto komplexní a cílené poradenství v oblasti pracovních příležitostí. Stejně jako v loňském roce byla nabídka volných pracovních míst velmi pestrá a personalisté tak měli možnost nahlédnou i do náborových stánků ostatních významných zaměstnavatelů v Moravskoslezském kraji, kterých se letos v Gongu sešlo šedesát.

Vězeňská služba stále přijímá příslušníky do služebního poměru na pozice strážných. Vazební věznice Ostrava v současné době hledá také vhodné uchazeče i na pracovní místo psychologa. 

"Zájem o náš náborový stánek byl letos opravdu velký. O služební poměr se zajímali jak muži, tak ženy. Proto věřím a doufám, že se tato akce setká s úspěchem, co se týče střetu poptávky zájemců a nabídky volných pozic, které máme k dispozici," říká vedoucí personálního oddělení, která nábor nových uchazečů za vazební věznici zaštiťuje.

"mab + mak"

Sdílet článek

Facebook
Platforma X