Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

LITOMĚŘICE 20. prosince (VS ČR) odborní zaměstnanci společně s odsouzenými ze specializovaného oddílu pro trvale pracovně nezařaditelné uspořádali tradiční vánoční výstavu spojenou s jarmarkem.

Odborní zaměstnanci oddělení výkonu vazby a trestu společně s odsouzenými ze specializovaného oddílu, pro trvale pracovně nezařaditelné odsouzené, připravili ke dni Českého vězeňství, vánoční výstavu svých výrobků pro zaměstnance a příslušníky vazební věznice. Tato výstava byla opět prodejní, kdy si zaměstnanci mohli za symbolický obnos zakoupit např. svíčky, med, ušitou nákupní tašku, chňapku a další dárečky.

Rovněž i v letošním roce byla výstava obohacena o obrazy, které organizátorům věnoval, náš kolega a nadějný výtvarník Mgr. Petr Blažek.

Vybranou částku z prodeje výrobků chtějí odsouzení věnovat na charitativní účely, ta bude prostřednictví speciálního pedagoga Mgr. Kindla, obdobně jako v minulých letech zaslána na účet Hospice svatého Štěpána v Litoměřicích.


Celkem se podařilo vybrat částku: 5. 540 Kč.

Závěrem chceme touto cestou poděkovat všem, kteří zakoupením drobného dárku, přispěli v dnešní složité době na dobrou věc.

(JaK)

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.