Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

LITOMĚŘICE 16. prosince (VS ČR) Vazební věznice Litoměřice ve spolupráci s Městskými kulturními zařízeními v Litoměřicích, uskutečnili prezentaci Vězeňské služby ČR, pro studenty litoměřických středních škol.

Dne 15.12.2022 v dopoledních hodinách se uskutečnila prezentace Vězeňské služby ČR, kterou ve spolupráci s Městskými kulturními zařízeními v Litoměřicích pořádala Vazební věznice Litoměřice. V průběhu této prezentace měli studenti maturitních ročníků možnost se seznámit s činností, posláním a možností pracovního uplatnění v rámci bezpečnostního sboru.

Studentům byly srozumitelně a poutavě vysvětleny důležité pojmy z oblasti vězeňství, činnosti a funkce vězeňské služby, specifika služebního a pracovního poměru. Studenti dále měli možnost se seznámit s podmínkami přijetí do služebního nebo pracovní poměru a rovněž se širokou nabídkou pracovního uplatnění v rámci Vězeňské služby ČR.

Na závěr celé akce proběhla diskuze, kdy zaměstnanci a příslušníci VS ČR, ochotně odpovídali na všechny dotazy studentů. Tímto chceme poděkovat všem zúčastněným a rovněž i vedení městských kulturních zařízení v Litoměřicích za poskytnutí prostor. 

(JaK)

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.