Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

LITOMĚŘICE 15. listopadu (VS ČR) - vazební věznice spolupracuje se zástupci střední školy pedagogické, hotelnictví a služeb v Litoměřicích na projektu posilování právního vědomí studentů v rámci výuky společenských věd.

V rámci dlouhodobé spolupráce se střední školou pedagogickou, hotelnictví a služeb v Litoměřicích se dne 14. listopadu 2022, uskutečnila v aule SPGŠ beseda se studenty IV. ročníků.

Studenty provedl problematikou českého vězeňství a probační a mediační služby tiskový mluvčí vazební věznice Mgr. Jaroslav Kindl, společně se sociální pracovnicí Bc. Rousovou. Studentům byly srozumitelně a poutavě vysvětleny důležité pojmy v oblastech výkonu vazby a výkonu trestu odnětí svobody. Studenti dále měli možnost se seznámit s podmínkami přijetí do služebního nebo pracovní poměru a rovněž se širokou nabídkou pracovního uplatnění v rámci Vězeňské služby ČR.

Na závěr celé akce proběhla diskuze, kdy zaměstnanci VS ČR, ochotně odpovídali na všechny dotazy studentů. Tímto chceme poděkovat všem zúčastněným a rovněž i vedení pedagogické školy za poskytnutí auly a audiovizuální techniky.

 (JaK)

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.