Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HRADEC KRÁLOVÉ 10. května (VS ČR) – dne 3. května 2023 se dva příslušníci vazební věznice a 4 odsouzení z objektu Pouchov zúčastnili 8. ročníku charitativní akce Vyběhneme proti násilí.

Charitativní akci pořádala Poradna a Dětské krizové centrum NOMIA Hradec Králové ve spolupráci s Ústavem sociálních studií Univerzity Hradec Králové. Běh se již tradičně uskutečnil v areálu Univerzity Hradec Králové a v jeho blízkém okolí.

Oba příslušníci se aktivně zúčastnili naplánovaných běhů a předvedli oslnivé výkony. Mgr. Pavel Novotný absolvoval 10 km a Daniel Šroler, DiS. 5 km trasu, přičemž první ze jmenovaných se umístil na výborném 4. místě a druhý vybojoval vynikající 2. místo.   

Odsouzení se tohoto běhu zúčastnili se svými blízkými v rámci programu pro otce ve vězení. Program se zaměřuje na udržení a zlepšení vztahu s vlastními dětmi a vede jeho účastníky k odpovědnému rodičovství. Jeden z odsouzených absolvoval běh na 5 km a ostatní trasu podpory.

Běžcům gratulujeme k dosaženým umístěním a zároveň děkujeme za účast, kterou tímto podpořili práci Poradny pro oběti násilí a Dětského krizového centra Nomia.

rh

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.