Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Hradec Králové 18.  března (VS ČR) – Nezávislý odborový svaz Policie České republiky a Základní organizace NOS PČR při Vazební věznici Hradec Králové Vás tímto informují o vyhlášení veřejné sbírky, kterou chtějí podpořit družku a dceru po zesnulém zaměstnanci Miroslavu Kotyianovi. Náš kolega zemřel 2. února 2021 po krátké nemoci související s pandemií COVID 19.

Ačkoliv tuto těžkou ztrátu nelze ničím nahradit, chceme společně alespoň touto formou pomoci pozůstalé rodině a vyjádřit jí tak plnou podporu ve složité životní situaci. I malá částka, kterou se rozhodne přispět v rámci vyhlášené sbírky, pozůstalé rodině výrazně pomůže v tomto těžkém období.

Veřejnou sbírku vyhlašuje Nezávislý odborový svaz Policie České republiky v souladu s ustanovením § 4, odst. 1, zákona č. 117/2001 Sb., o veřejných sbírkách.

Jestliže i Vy chcete projevit podporu a solidaritu družce Romaně a dceři Karolínce, můžete do sbírky přispět převodem nebo vkladem finanční částky na transparentní sbírkový účet NOS PČR, vedený u SBERBANK CZ a.s.,  pobočka Praha 7, Strossmayerovo nám. 11/96. Dbejte, prosím, na uvedení správného variabilního symbolu, a mějte na paměti termín ukončení sbírky.

Sbírka je zahájena dnem 19. března 2021 s  ukončením bude dne 30. dubna 2021.

číslo účtu:       4200555535       

kód banky:      6800  

variabilní symbol:       20232

Již nyní Vám všem děkujeme za projevenou solidaritu a podporu.

 

plk. Mgr. Pavel Tomášek, ředitel Vazební věznice Hradec Králové

Tomáš Machovič, předseda NOS PČR

ppor. Petr Hilsch, předseda ZO NOS PČR při Vazební věznici Hradec Králové

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.