Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HRADEC KRÁLOVÉ 27. června (VS ČR) – dvacet sedm odsouzených absolvovalo v objektu Pouchov Vazební věznice Hradec Králové rekvalifikační kurz na obsluhu vysokozdvižného vozíku.

Rekvalifikační kurz, který se uskutečnil dne 26.6.2022 se skládal jednak z teoretické a jednak z praktické části výuky. Součástí teoretické výuky byl i písemný test, který musel každý frekventant kurzu splnit. Druhou podmínkou bylo úspěšné absolvování praktické výuky, a to samotné obsluhy vysokozdvižného vozíku. Všech dvacet sedm přihlášených odsouzených úspěšně splnilo obě podmínky tohoto kurzu a všichni získali Osvědčení o rekvalifikaci a průkaz k obsluze vysokozdvižného vozíku.

Rekvalifikační kurz, který proběhl v rámci projektu VOL Mentorink organizačně zajistila org. VOLONTÉ CZECH, o.p.s., se kterou dlouhodobě spolupracujeme. Teoretickou a praktickou výuku kurzu provedli pracovníci spol. ProEduCo s.r.o.. Samotný projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu "Zaměstnanost".

rh

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X