Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HRADEC KRÁLOVÉ 11. července 2023 (VS ČR) – V měsíci červnu se uskutečnil 3. ročník memoriálu Miroslava Kotyiana – nohejbalový turnaj trojic.

V pátek 16. června 2023 se uskutečnil ve sportovním areálu Slavie Hradec Králové v pořadí již 3. ročník turnaje v nohejbale zaměstnanců vazební věznice. Turnaje se zúčastnili zaměstnanci Vazební věznice Hradec Králové, a také jeden hostující tým, složený ze zaměstnanců Věznice Odolov. Turnaj zahájil plk. Mgr. Václav Kárník, 1. zástupce ředitele vazební věznice slavnostním nástupem hráčů, kdy byla přítomnými minutou ticha uctěna památka na našeho kolegu a vynikajícího sportovce Miroslava Kotyiana. Zahájení turnaje se rovněž zúčastnila i pozůstalá družka.

Celkem se turnaje zúčastnilo 12 týmů, tyto se utkaly ve dvou skupinách, přičemž tři nejlepší z každé skupiny postoupily do tzv. finálové skupiny. Celkově nohejbalisté odehráli 39 zápasů. V samotném průběhu tohoto turnaje, který doprovázelo nádherné slunečné počasí bylo k vidění velké sportovní nasazení samotných hráčů a mnoho velice kvalitních smečů a výměn. Vítězi finálové skupiny se po lítém boji stal tým hradecké vazební věznice ve složení: Lehký, Pásler, Plecháček a Žďárek.

Závěrem nezbývá než poblahopřát vítězům, poděkovat všem zúčastněným a těšit se na neméně hojnou účast již ve čtvrtém ročníku tohoto turnaje.  

rh

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X