Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

HRADEC KRÁLOVÉ 21. června 2022 (VS ČR) – V měsíci červnu se uskutečnil 2. ročník memoriálu Miroslava Kotyiana – nohejbalový turnaj trojic.

V pátek 17. června 2022 se uskutečnil ve sportovním areálu Slavie Hradec Králové již 2. ročník turnaje v nohejbale zaměstnanců vazební věznice. Turnaje se zúčastnili zaměstnanci Vazební věznice Hradec Králové, ale i jako hosté zaměstnanci Věznice Odolov. Turnaj zahájil plk. Mgr. Pavel Tomášek, ředitel vazební věznice slavnostním nástupem hráčů, kdy byla přítomnými minutou ticha uctěna památka na našeho kolegu a vynikajícího sportovce Miroslava Kotyiana. Zahájení turnaje se rovněž zúčastnila i pozůstalá družka.

Jednotlivé týmy se utkaly ve dvou skupinách, přičemž tři nejlepší z každé skupiny postoupily do tzv. finálové skupiny. První dva týmy ve vzájemném finálovém zápase remizovaly, o vítězi tak rozhodl vyšší počet získaných setů. Celkově nohejbalisté odehráli 39 zápasů. V samotném průběhu tohoto turnaje, který doprovázelo nádherné slunečné počasí bylo k vidění velké sportovní nasazení samotných hráčů a mnoho velice kvalitních smečů a výměn. Závěrem nezbývá než poblahopřát vítězům, poděkovat všem zúčastněným a těšit se na neméně hojnou účast ve třetím ročníku tohoto turnaje.  

rh

Sdílet článek

Facebook
Platforma X