Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

ČESKÉ BUDĚJOVICE 23. června (VS ČR) - Minulý týden jsme měli výjimečnou příležitost poblahopřát k narozeninám paní doktorce Hildě Veselé. Nejednalo by se o tak výjimečnou událost, kdyby v plné fyzické a mentální svěžesti neoslavila již 80 let.

Paní doktorka promovala v roce 1969 na Lékařské fakultě v Plzni. Po studiích nastoupila do nemocnice v Rakovníku. Po přestěhování do Českých Budějovic byla zaměstnána jako praktická lékařka v Krajské správě SNB. V 80. a 90. letech působila jako posudková lékařka Federálního ministerstva vnitra v Praze a poté v Krajské posudkové komisi v Českých Budějovicích. V druhé polovině 90. let si otevřela soukromou praxi, kterou ukončila v roce 2020. V září tohoto roku poprvé vstoupila do bran naší vazební věznice. Dlužno také podoktnout, že paní doktorka získala 3 atestace: z interního, posudkového a všeobecného lékařství.

Přejeme paní Veselé mnoho štěstí a zdraví k jejím kulatinám. Musíme obdivovat, s jakou energií se věnuje po tolik let své profesi a doufáme, že jí ještě dlouho vydrží.  

jb

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X

Další aktuality v kategorii

Žádné aktuality nenalezeny.