Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

Praha 10. ledna 2022 (VS ČR) – Koncem minulého roku, proběhlo ve školských vzdělávacích střediscích, tradiční předávání vánočních balíčků našim studentům v závěrečných ročnících.

Předávání vánočních balíčků je zpestření a poděkování našim studentům, za podpory a sponzoringu Vězeňské duchovní péče, hlavně jejímu předsedovi Pavlu Zvolánkovi B. Th., který tuto tradici inicioval a také nadaci ČEZ.

Této události se krom našich zaměstnanců účastní i představitelé věznic a duchovenské péče. Například ve Světlé nad Sázavou se účastnila ředitelka vrchní rada brig. gen.  Mgr. Monika Myšičková, kaplan Aleš Kocián poslal ženám na dálku hezká a dojemná slova, která byla odsouzenými oceněna potleskem. V Kuřimi byl přítomen ředitel věznice plk. PhDr. Petr Juřička Ph.D. a pan kaplan Mgr. Ladislav Kinc. Ve Valdicích se zúčastnil ředitel věznice plk. Mgr. Jiří Mach. A ve věznici Heřmanice Th.D. Jiří Pavlán.

Z výčtu osob, které se předávání zúčastňují, je zřejmé, že se jedná o výjimečnou akci pro naše studenty. Žáci jsou za tohle poděkování a ocenění jejich úsilí rádi a většinou se jim při této příležitosti dostane inspirativních proslovů, které hodnotí pozitivně.

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X