Přejít k obsahu Přejít k hlavnímu menu

PŘÍBRAM 9. března 2023 (VS ČR) – Zahájení spolupráce mezi ŠVS Příbram a Odborným učilištěm, Praktickou školou, Základní školou a Mateřskou školou Příbram IV. Proběhly první vzájemné návštěvy ve škole v Příbrami i ve středisku ve Věznici Příbram. První kontakt se uskutečnil počátkem února 2023 mezi paní ředitelkou Mgr. Pavlínou Caisovou, MBA a vedoucím střediska Mgr. Janem Marešem.

První návštěvy se účastnily učitelky ŠVS a proběhla ve škole dne 16. 2. 2023 formou náslechu v odborných hodinách učebního oboru Kuchař. Následující den navštívily učitelky odborného výcviku ŠVS odborný výcvik ve cvičné kuchyni školy ve stejném učebním oboru. Dne 9. 3. 2023 se uskutečnila návštěva zaměstnanců školy pod vedením paní ředitelky ve Školském vzdělávacím středisku ve Věznici Příbram. Zaměstnanci školy zavítali na vyučovací hodinu technologie a poté do cvičné kuchyně na odborný výcvik. Součástí návštěvy byla i prohlídka věznice.

Při všech setkáních probíhala vzájemně plodná výměna zkušeností a názorů. Bylo dohodnuto, že se v této spolupráci bude pokračovat a byla nastíněna i další možná společná témata a navržena akce pro další období. Účastníci z obou organizací konstatovali, že bylo velmi přínosné vzájemně se navštívit, sdělit si zkušenosti a poznat nové prostředí školy i střediska.     

Fotogalerie

Sdílet článek

Facebook
Platforma X